• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Enkla pyssel för vuxna och barn 

Julpyssel, ljustake av trä

Julpyssel

Julen är årets mysigaste högtid! Samla hela familjen, koka lite glögg, ta fram pepparkakorna och julpyssla tillsammans. Vi lovar att julstämningen kommer infinna sig. Letar du efter inspiration till årets julpyssel, se vår jul pyssel inspiration här!

Påskpyssel för barn, kanin och ägg.

Påskpyssel

Med våren kommer värmen, ljusare dagar och pastelliga färger, och så påsken förstås! Med påskägg, påskharar, påskkycklingar och påskpyssel. Se alla våra härliga påskpyssel i vår kategori påskpyssel inspiration.

Pyssel med papper

Pyssel med papper

Säg vad man inte kan göra med lite papper!? Skapa vackra kort och inbjudningar med mönstrade papper, eller festdekorationer med silkespapper. Alla våra mönstrade papper finner du här!

Lera inspiration, glassar klädda med kornlera

Lera inspiration

Lera är ett mångsidigt material som kommer i flera utförandet. Perfekt pyssel för både barn och vuxna. Skapa i lera och tillverka keramikfat med drejlera, smycken med cernitlera, eller figurer av modellera. Du hittar all vår lera här!
 

textilhantverk, virkad kanin

Textilhantverk

Sy, brodera, virka, sticka, väv och nålfilta. Inred hemmet med texil, ge bort en mjuk gåva till den nyfödda bebisen eller ta med dig en unikt designad och dessutom miljövänlig textilpåse till mataffären. Utforska vårt sortiment med textil, garn och broderi här!

Smyckestillverkning prägling på halsband.

Inspiration Smyckes tillverkning

Skapa unika smycken och hårdekorationer. Ett vackert halsband, armband eller ring är en perfekt gåva till både gammal och ung. Kika runt och låt dig inspireras i vår stora kategori smyckestillverkning.

DIY, glas med glitterkant

DIY

Vill du ha ett hem som speglar dig och din personlighet? DIY, Gör det själv och skapa dina egna dekorationer till hemmet.
Utforska hela vårt sortiment med DIY-Basmaterial och hitta ditt nya DIY-projekt idag.

Pyssel barn, förvaringslåda med enhörning

Pyssel barn

Nästan alla barn gillar pyssel. Släpp alla stressiga skärmar och låt barnen släppa lös både fantasi och kreativitet och skapa lerfigurer, smycken, teckningar. Tryter fantasin? Se vår kategori med Inspiration - Pyssel för barn.

Skapa med färg, måla stolar

Skapa med Färg

Tröttnat på gamla prylar där hemma? Ge dem ett nytt liv med lite färg. Eller är du en konstnär som målar vackra tavlor? Färg uppskattas även av barnen som gärna målar teckningar, gymnastikpåsar, muggar och annat pyssel. 
Hitta allt du behöver i vår kategori Färg - Lack - Tillbehör.

Fin dukning till fest

Fin dukning

Samla familj och vänner till fest. Gör din fest och middagsbjudning till en succe med en vacker dukning. Se vårt sortiment med bordsplaceringar, servetter, ballonger och allt annat till dukning här!

Gjuta i betong, ljusstakar

Gjuta i betong

Sommaren är ett perfekt tillfälle att testa på att gjuta i betong, eftersom det går att göra utomhus. Med betong kan du skapa nästan vad som helst, och det är roligt, kreativt och kladdigt. Allt du behöver för att gjuta i betong hittar du i vår kategori betonggjutning.

Tvåltillverkning, tvål med guldflingor

Tvåltillverkning

Tvåltillverkning som den gjordes förr! Skippa dem tråkiga flytande tvålerna i lika tråkiga plastförpackningar och skapa vackra, väldoftande tvålar som pryder ditt badrum. Tillverka egna tvålar, behöver du inspiration? Kika in i vår kategori med inspiration för tvåltillverkning.

 

Produkter