• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pärlplatta

Pärlplatta till strykpärlor

Pärlplattor av transparent akrylplast till strykpärlor med massor av olika motiv. Djur, mönster, katt, hund, blomma, uggla, bil och häst för att nämna några. Du finner även storpack till mycket lägre priser som passar utmärkt för skola och förskola. Pärlplattor med alfabet passar perfekt till barnpysslet och är ett kreativt sätt att utveckla läsningen. 

Populära produkter

Stryka pärlplattor

Lägg ett bakplåtspapper ovanpå pärlplattan och stryk med mediumvärme. Man ser att pärlorna blir plattare och när nästan hålet har försvunnit är det färdigt. Låt svalna en stund och dra därefter bort pappret. Tänk på att hålla strykjärnet helt rakt så att alla pärlor får samma värme samtidigt.

Pärla pärlplattor

Att pärla pärlplattor är ett kreativt pyssel som barnen kan göra både själva eller tillsammans med en vuxen, kanske som en mysig familjeaktivitet?. På senare år har det blivit mycket populärt att pärla pärlplattor även bland äldre barn och vuxna. Här finns även färdiga mönsterkort med olika motiv till fyrkantiga pärlplattor, passar utmärkt när fantasin tryter.

Pärlor till pärlplatta

Pärlor till pärlplatta, För de allra minsta barnen har vi jumbopärlor och pärlplattor till jumbo pärlor som kan användas från 3 års ålder, under uppsikt av en vuxen. Ett kreativt sätt för de små att utveckla sin finmotorik. När barnen blir lite större så är det dags att gå över till de vanliga rörpärlorna i medium storlek. 

Pärlplattor små

Vi har små pärlplattor i flera olika former där den minsta endast är sju centimeter stor. Med en liten pärlplatta kan du skapa fruktiga saftskydd, färgglada glasunderlägg, unika nyckelringar. 

Stora pärlplattor

I den här kategorin hittar du även stora pärlplattor, vår absolut största pärlplatta med motiv mäter hela 19x24 cm, vill du hellre ha en stor fyrkant där du kan skapa ditt eget motiv kan du köpa vårt 10-pack med byggbara kvadrater som ger dig möjlighet att bygga en obegränsat stor pärlplatta.

Pärlplattor Djur

Pärlplattor med djur har alltid varit en populär produkt. Vill du köpa en pärlplatta med djur är vi säkra på att du hittar vad du söker bland våra pärlplattor med fjärilar, hästar, kaninen, harar, ankor, giraffer, elefanter, fiskar och mycket annat till både jumbopärlor och mediumpärlor.

Pärlplattor söta figurer

Pärlplattor med söta figurer hittar du hos Kristinas Scrapbooking. Här kan du hitta charmiga flickor, söta pojkar, gulliga nallar, vackra blommor och tuffa transportmedel. Är du ute efter någon av de vanligare typerna av pärlplattor erbjuder vi även en mängd olika formar såsom stjärnor, hjärtan, cirklar, fyrkanter och oktagoner.

Läs mer
Stäng
Produkter