Tillbehör Tygfärg

I den här kategorin har vi lagt alla tillbehör du kan tänkas behöver till alla former av textilmålning. 
Mer information om varje produkt kan du hitta nedan eller genom att klicka in på produkten.

Populära produkter

Måla sidentyg

När du ska måla sidentyg är det viktigt att tyget är rakt och spänt, eftersom det töjer sig när det blir vått och motivet riskerar att bli ojämnt. Detta gör du enklast med hjälp av en sidenmålningsram och uppspänningskrokar. Observera att du behöver två förpackningar till en ram.

Man klipper inte gärna i siden eftersom det är omöjligt att få det trådrakt eftersom sidenet är så "levande". Därför mäter du ut hur lång bit du vill ha, klipper ett jack och dra sen isär tyget. Ritsch! Det blir absolut trådrakt och det har du nytta av när du ska spänna det över ramen.

Gutta i guld, silver, svart och transparent

Gutta används främst till sidenmålning för att göra linjer och kontrollera hur färgerna flyter in i varandra. Vår gutta kommer i transparent, guld, svart och silvrig färg i en praktisk förpackning med smal spets som förenklar appliceringen. Varje förpackning innehåller 30 ml. För mer information om hur gutta fungerar - klicka in på produkten och kika på filmen.

Transferpapper till tyg

Transferpapper till tyg med gummiaktig yta som gör det möjligt att måla egna motiv eller skriva ut färdiga från datorn med en bläckstråleskrivare och föra över på önskad yta av textil. När du tagit bort skyddspappret på baksidan stryker du det och därefter kan ditt plagg tvättas i 40 °C. Skapa unika designer som passar din personlighet eller textiler med personliga motiv som blir en perfekt present till någon du tycker om.

Textilmedium

Vårt textilmedium är en fantastisk produkt som gör det möjligt att använda vanliga flytande hobbyfärger till textilier. På så vis kan du använda till favoritfärg även till dina tyger och textilier. Textilmediumet ger färgen samma egenskaper som en tygfärg och gör det möjligt att strykfixera färgen och därefter tvätta plagget i 40 grader. Klicka in på produkten för mer information.

Produkter