• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glittertejp

Glittertejp Glittertejp

Glittertejp till scrapbooking, hemdekoration och hobby. Mängder av olika färger och bredder med fast och hållbart glitter som inte drösar eller ramlar av. Glittertejp är nog en av Kristinas scrapbookings absoluta favoritdekorationer. 

Populära produkter

Glittertejp till pyssel och hobby

Det finns så otroligt mycket enkla dekorerings möjligheter som faktiskt blir ganska snygga. Här nedan har vi samlat några små och enkla tips. Washitejp går oftast utmärkt att använda som alternativ.

Tandpetare och glittertejp - Glittrande vimpel

Ta en tandpetare och sätt en tejpbit runt om i ena änden av tandpetaren. Klipp ut ett "V" i toppen. Perfekt som krukdekoration och tårtdekoration. Vem blir inte glad av en glittrande vimpel i tårtan?

Paketinslagning

Den glittrande tejpen till presentinslagning slår nog det mesta. Vackert, lyxigt och stilfullt. En gåva som slår alla andra julklappar under granen. Frågan är om man vågar öppna paketet...? Det måste vara ett oerhört specifikt och värdefullt innehåll som matchar dessa yttre.

Glittertejp presentinslagning

Kortdekoration

Glitter tejp fäster bäst på platta och jämna ytor. Det gör att de passar utmärkt som dekoration till de lite festligare högtiderna jul och nyår. Vid andra festliga tillfällen, till exempel bröllop, födelsedag eller kalas, gör de sig ofta också väl på inbjudningskorten. Matcha med samma glittertejp på dina bordsplaceringar, menyer eller festprogram.

Dekorera pennor med glittertejp

Antingen kan man dekorera hela handtaget på pennan, eller vira tejpen runt pennan med lite avstånd, så att pennan får en glittrig, polkagris-look. Man kan blanda flera olika färger eller bara sätta glittertejpen runt om på lämplig plats.

Påsdekoration till kalasets godis

På barnkalaset har man ofta godispåsar i tråkiga vita eller bruna papperspåsar. Varför inte dekorera dem med lite färgglad och glittrande glitter tejp? Vi kan garantera att godiset direkt smakar mycket bättre, och feststämningen når sin topp!

Burkar och flaskor eller allt som är runt

Ska du ge bort en flaska hemgjord saft eller kanske en burk av skogens röda guld. Alltså lingon. Tejpa runt om. Tejpa på tvären. Tejpa på längden. Ja nästan oavsett hur du tejpar på glittertejpen så kan ju det inte bli tråkigare än vad det var från början.

Uppmärkning med glittertejp

Varför inte märka upp det du behöver märka upp med något roligare än vanlig märktejp? Glittertejp ska nog fungera alldeles utmärkt för detta ändamål. Inget som vi provat själv, men vi anser idén vara lysande! Eller snarare glittrande...

Läs mer
Stäng
Produkter