• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Washitejp

Washitejp Julkort Washitejp Scrapbooking
Washitejp är en tunn dekorationstejp och är oftast semi transparent. Traditionellt tillverkas den japanska tejpen av naturliga fiber från bl.a. hampa eller bambu. Den går lätt att riva av, och blir mycket dekorativ på föremål av glas, plast, papp, trä m.m. Observera att washitejp är en dekorationstejp / dekortejp, och bör inte användas på samma sätt som en vanlig tejp, då häftförmågan inte håller samma klass, och dekortejpen rivs av ganska lätt.

Populära produkter

Washitejp på scrapbooking kort

Inom scrapbooking används ofta washitejp på scrappade kort, eller album layouter alltså LO:s. Genom att klippa dekortejpen i olika mönster och färger kan du skapa snygga vimplar och banners på handgjorda kort. Washitejpen är självhäftande och mycket lätt att klippa i, och sedan fästa på ditt scrapbooking kort. En vanlig blomstervas kan få ett fantastiskt lyft med assistans av färgglad washitejp i olika eller matchande mönster. Pimpa ditt mobilskal, eller varför inte din använda dekortejpen som dekoration på din laptop! Ett roligt och enkelt sätt att dekorera tråkiga ytor!

Washitejp på Cup Cakes och bakverk

Dekorationstejp i många färger och mönster kan skapa ljuvlig feststämning som vimplar och flaggor på cup cakes, muffins, tårtor och allehanda bakverk. Fäst den vackra självhäftande washitejpen på en grillpinne eller en tandpetare och forma till en flagga / vimpel med hjälp av en sax. Det blir en garanterad festlig syn på kalaset!
 

Washitejp istället för band

Vid massproduktion av inbjudningar till bröllop, dop och fester är washitejpen en räddning. Istället för att limma band när du tillverkar dina kort, kan en enkel remsa av washitejp sätta pricken över i:et på ditt inbjudningskort. Håll det enkelt och stilrent i dina favoritfärger. Keep it Clean and Simple.

Dekorationstejp med mönster och motiv

Tejpen är oftast flyttbar, men det beror på hur länge dekortejpen suttit på sin plats, och på vilket underlag den är tejpad. Eftersom att tejpen har en vaxad yta som skydd så är det inte så lätt att skriva på den. Det går ibland med en tuschpenna, men du får prova dig fram. Det som skiljer washitejpen från glittertejp är att den oftast har en matt yta och ett motiv. Glittertejp är istället en jämnt färgad dekortejp med en skarpt glittrande yta. Båda tejpsorterna används normalt för dekoration, men vid olika tillfällen. Det som avgör vilket man ska använda är alltid pysslarens egen smak. Här finner du all vår fantastiska dekorationstejp.

Läs mer
Stäng
Produkter