• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Shaker Card - Korttillverkning

Shaker Cards Scrapbookingkort Scrapbookingkort Shaker Card
Shaker kort, shaker cards eller på svenska: skakkort. Kärt och roligt barn har många namn. Man häller någonting litet som sequins, alltså paljetter, innanför någon slags plastficka eller plasthölje, och fäster på ett kort. Vips, så har man ett skakkort. Kanske lite mer arbete än så... Men det är principen med det hela. Ett roligt och enkelt sätt att göra något unikt!

Populära produkter

2 olika sätt att göra skakkort

En snabb beskrivning på hur man tillverkar skakkort. För utförligare beskrivningar så rekommenderar vi vår fina blogg kristinasscrapbookingblogg.

Shaker cards med färdig plastficka och paljetter

Häll en liten hög med paljetter där du vill fästa din plastficka / pouch. Limma på baksidan av pouchen och tryck fast den på kortet runt dina paljetter. Efter det torkat så är det färdigt.

  1. Paljetter
  2. Lim
  3. Pouch eller plastficka som finns i denna varugruppen.

Skakkort med hårdplast och glitter - Ram tillverkad av dies

Börja med att leta upp lämpliga ram dies till din stansmaskin. Stansa ut så pass många ramar så att du kan bygga åtminstone 2-4 mm på höjden. Använd exempelvis dubbelhäftande tejp eller lim till att sätta ihop dem på höjden. Klipp ut en något mindre hårdplast bit och klistra fast näst överst. Se till att hårdplasten inte sticker ut utanför ramens kant. För ett fint avslut uppåt, fäst en rambit även ovanpå hårdplasten. Häll ut en liten hög med glitter på kortet och se till att det inte finns glitter där du sedan ska fästa ramen. Fäst ramen så är det klart!

  1. Glitter. Använd gärna ett något större glitter då det ger en bättre effekt.
  2. Dubbelhäftande tejp
  3. Dies
  4. Hårdplast

Shaker Card Pouch Shaker Card Babykort Shake Card Scrapbooking

Läs mer
Stäng
Produkter