Infusible Ink Transfer Sheets

Infusible Ink Transfer Sheets Infusible Ink Transfer Sheets 

Använd Infusible Ink Transfer Sheets på T-shirts, kepsar, tröjor, träningskläder, väskor och mycket mer! Fungerar endast med material av polyester, samt till sublimering med Cricut Mug Press. Skär ut texter, former eller motiv efter egen fantasi och applicera med hjälp av EasyPress.

Populära produkter

Infusible Ink Transfer Sheet används på polyester, men också till sublimering med Cricut Mug Press.

Till skillnad från vinyl och HTV består Infusible Ink av permanent bläck, och värms fast med en EasyPress. Arken är 30x30 cm stora och placeras på den gröna standardmattan, för att sedan skäras ut med din Cricut Maker. Skär ut texter, former eller motiv efter egen fantasi och applicera med hjälp av värme på T-shirts, kepsar, tröjor, träningskläder, väskor m.m. Tänk på att spegelvända ditt motiv innan du skär ut det med din Cricut Maker.

Cricut maker Cutting Infusible Ink

När motivet är utskuret är det viktigt att du "knäcker" det i olika vinklar för att lättare kunna separera ditt motiv från den bärande skyddsplasten. (Se gärna steg-för-steg i videoklippet nedan.) Använd en krok eller pincett för att rensa ditt motiv, och ta bort överblivet ark och spill.

Vid påstrykning med Easypress, rekommenderas Easypress-mattan för bästa resultat. En handduk kan också användas som underlag. Eftersom bläcket kan blöda igenom till andra sidan av ditt plagg, är det bra att lägga en bit kartong inuti tröjan. På så vis separeras fram- och baksida ifall bläcket går igenom.

T-shirt Infusible Ink

Värm gärna ditt plagg i ca 15 sekunder med din Easypress innan du centrerar och placerar ut ditt motiv. Den färgade ink-sidan neråt mot ditt plagg, och baksidan med skyddsplasten uppåt. Pressa fast motivet i ca 195 grader i 40-60 sekunder. Pilla sedan loss skyddsplasten medan motivet fortfarande är varmt. På Cricut.com/heatguide kan du få hjälp med olika material och värmtider.

 

Tänk på:
* Arken är ljus- och fuktkänsliga, förvaras mörkt och torrt.
* Spegelvänd ditt motiv.
* Använd en Easypress och easypressmatta.
* Använd polyester, minst 65% för bästa färgåtergivning.
* Passar även till mug-pressen.

Infusible Ink på muggar

Produkter