Övriga Färgpennor

Yellow Line färgpennor

Tjocka färgpennor i 12 nyanser för kreativ målning. Tjock mjuk spets.

Akvarellpenna Graphix

Prisvärd akvarellpenna för nybörjare och nyfikna. Se instruktionsfilm!

Stabilo Woody tre -i -ett

Här har du en tjock barnvänlig penna som används som färgpenna, vaxkrita och akvarellpenna. Passande för all kreativ målning, illustrationer, mixed media mm. Även fin på glas, metall, läder och på mörka underlag. Mjuk 10 mm kärna.

Pennor för vana och nybörjare

Vad är roligare när man är liten än att få måla! Människan har nyfikenheten i sig och vill utforska omgivningen på alla sätt. Se alltid till att ditt barn har möjlighet att rita och måla! Du vet ju inte vilka talanger som döljer sig i det lilla huvudet! 

Woody TreiEtt pennan

Kort, stadig penna med bred spets som låter dig och ditt barn testa olika tekniker. Används som vaxkritor men kan också bearbetas med vatten för att förstärka eller ljusa upp färgen. Färglagret kan också förstärkas genom att du lägger lager på lager i olika mörkare  nyanser. Användbar allroundpenna!

Akvarellpenna från Graphix

Denna penna använder du som en vanlig färgpenna där du vill ha det, eller så bearbetar du ytan med lite vatten och kan då få fina nyanser genom att du flyttar runt pigmentet med hjälp av pensel. Du bör använda akvarell papper eller ett lite tjockare vanligt. 

Yellow Line färgpennor

Dessa används torra, men den mjuka kvaliteten gör att du kan blanda dem lätt och få fina övergångar. De kan doppas i vaselin för att få ännu bättre blandningsegenskaper. Bra på detaljrika målningar, natur, mandalas ,tattoos t ex

 

Produkter