Washi Tejp billigt. Köp din washitape här

Washitejper – Tejp med mönster och motiv

Washi tape är en tunn dekorationstejp, tradtionellt gjord av naturliga fiber från bl.a hampa eller bambu. Den går lätt att riva av, och blir väldigt dekorativ på föremål av glas, plast, papp, trä m.m. Observera att washitape är en dekorationstejp, och bör inte användas på samma sätt som en vanlig tejp, då häftförmågan inte håller samma klass. En vanlig blomstervas kan få ett lyft med färgglad washi tape i olika mönster. Pimpa mobilskal med washi tejp, eller varför inte din lap top! Ett roligt och enkelt sätt att dekorera tråkiga ytor!

Washitejp på scrapbooking kort

Inom scrapbooking används ofta washi tape på scrappade kort, eller album layouter (LO's). Genom att klippa washi tape i olika mönster och färger kan du skapa snygga vimplar och banners på handgjorda kort. Washitejpen är självhäftande och lätt att klippa i, och fästa på ditt scrapbooking kort. 
 

Washitejp på Cup Cakes och bakverk

Dekorationstejp i många färger och mönster kan skapa ljuvlig feststämning som vimplar och flaggor på cup cakes, muffins, tårtor och bakverk. Fäst den självhäftande washitejpen på en grillpinne, eller en tandpetare och forma till en flagga med hjäp av sax. En garanterad festlig syn på kalaset!
 

Washitejp istället för band

Vid massproduktion av inbjudningar till t.ex. bröllop, dop och fest är washi tejpen en räddning! Istället för att limma band på dina kort, kan en enkel remsa av washi tape sätta pricken över i:et på ditt inbjudningskort. Håll det enkelt och stilrent i dina favoritfärger. Keep it Clean and Simple!

Produkter