Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo

Starter Kit Heat Transfer - Silhouette Cameo

Heat transfer startpaket innhåller allt du behöver för att komma igång med heat transfers, från 3 färger till en instruktions-DVD. Om du har funderat på att börja skapa fräcka kläder med egna tryck och inte vetat var du ska börja, är detta något för dig!

Heat transfer är ett material som har ett värmeaktiverat lim på baksidan så att det kan fästa permanent mot tyg. Det innebär att det kan appliceras på en mängd olika material som t.ex. T-shirts, tröjor, väskor m.m. Vinylen kan laddas direkt i skärmaskinen Silhouette Cameo eller Portrait, och kräver inte att man använder skärmattan. 

Paketet innehåller allt du behöver för att börja skapa tryck för textil, inklusive ett smidigt verktyg för att rensa dina designs (ta bort det material som inte tillhör designen). 


Innehåll:
* 3 ark av slät Smooth Transfer (23 cm x 31 cm av svart, turkos, rosa).
* 2 ark av flockad heat transfer (23x31 cm vit och gul).
* Silhouette Krok.
* Download-kort för 10 designer.
* En idébok och intruktionsguide.
* Instruktions-DVD.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment längre.


Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
2019-04-29
Perfekt nybörjarkit
Produkter