• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Sizzix Big Shot - Rosa & Svart - Fraktfri

Sizzix Big Shot Machine. Stansmaskin som stansar i papper, kartong/chipboard, grungeboard mm.

En stadig och stabil stansmaskin med bred fals som tar dies från flera olika tillverkare, som t.ex. Spellbinders, Quickutz, Provocraft och självklart Sizzix egna dies.

Med hjälp av ”mångfunktionsplattan” kan du stansa dies från olika märken. Den ser ut som en liten bok med olika tjocklekar på bladen, eller plattor, som det egentligen är. För olika dies använder man olika tjocklekar. Varje platta har tydliga instruktioner på hur och till vad de används.

Ju mer du stansar, desto fler repor blir det i plattorna, men detta slitage påverkar inte resultatet av din stansning.Vänd plattorna då och då så att de inte blir bananformade.

Det går också utmärkt att använda Big Shoten till torrembossing, dvs att du gör upphöjda mönster och motiv med hjälp av embossingdies. För att få snygga, embossade kanter krävs Texture silicone rubber och Texture Impression Pad.

Manual på engelska medföljer.

I Big Shoten ingår alla plattor som du behöver för att börja stansa.

Cuttingpads’en kan ersättas med Cuttlebug b-plattor som dock är något mindre än orginalplattorna.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment längre.


Till butikens startsida »

Sitemap »
Omdömen
Jag beställde Big Shot på tisdagen och jag fick den på redan på onsdagen. Helt otroligt. Jag har använt en Cuttlebug förut och nu ville jag testa denna stansmaskinen. Är mycket nöjd, tycker att den är ett strå vassare. Lätt att använda. Den kommer att få arbeta en hel del här.
2013-05-17

Andra Roliga Produkter!

Produkter