• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt
Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby Chameleon Pen Marker Fawn Pennor till scrapbooking, pyssel och hobby

Chameleon Pen Marker - Fawn

Chameleon Marker - En revolutionerade penna inom stämpel- och förläggningskategorin! En och samma penna ger dig fantastiska nyansövergångar och möjlighet att få fram ljusa och mörka toner för mer intensiva djup i dina målningar. Skapa skuggor, dimensioner och färgövergångar utan linjer! Finns i 20 färger, med oändliga nyansmöjligheter! Pennorna är alkoholbaserade och permanenta. Går utmärkt att blanda med varandra. Pennspetsarna är utbytbara och pennorna går att fylla på med refill färg. Två spetsar, en ”Bullet Nip” för noggrann målning, och en ”Supersoft Brush” för större områden. Måla på slätt cardstock, t.ex. Bazzill Coconut Swirl. Syrafria. Spännande pyssel online. Köp allt materialet till ditt fina och vackra pyssel köps smidigast från Kristinas Scrapbooking, Sveriges vänligaste och bästa pysselbutik. Scrapbooking, hobby och handarbete för alla. Det är ju som alla vet mycket roligt med Do it your self, alltså DIY. Pysselpaket för alla åldrar och intressen. Kreativa och roliga pysseltillbehör till det välgjorda konsthantverket. Konstverken som man skapar själv är uppskattade som present till julafton eller födelsedagen. Pyssla eller scrappa hemma i lugna och rogivande hobbyrummet med kvalité pyssel. Helst köpt online av oss på Kristinas scrapbooking. Här kan du köpa Tuschpenna inom pyssel och hobby. Handla Chameleon Pennor till lågt pris och med snabb leverans.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment längre.


Till butikens startsida »

Sitemap »
Omdömen
5/5 av 3 st röster
2019-01-31
Underbara Pennor som skänker många timmars avkoppling, roliga och mångsidiga färgläggnings altermativ med en enda penna gör de roligt att prova sig fram hur pennan och färgen reagerar med olika lång tid i medium delen och sedan hur färgen blir på pappret.
2019-01-03
2018-12-25
Produkter