Silikonformar till stearin, gips, lera, tvål, betong

   

Populära produkter

 
Silikonformar till ljustillverkning, tvål, betong, lera, eller gips. De flesta av våra formar är värmetåliga och passar också till bakning. Se mer information inne på respektive produkt.

Silikonform Prima Marketing

Silikonform från Prima Marketing, mjuka och tåliga och perfekta till lera, vax, tvål och resin. De är dessutom livsmedelssäkra, och passar till chokladtillverkning, praliner och gelé. Primas exklusiva silikonformar tål ugn, micro, kyl och frys, och temperatur från -75 °C till 260 °C.


DIY och dekoration av silikonform

Do It Yourself (DIY) är ett populärt sätt att förnya begagnade loppisfynd och slitna möbler! Måla om en gammal byrå och limma fast dekorationer från silikonformar, förslagsvis av lufttorkande lera. Använd silikonformar till scrapbooking! Cream Paste från Stamperia bildar ett hårt gummi-mönster i 3D, och torkar stenhårt. Det blir lätt och luftigt som frigolit. 


SE TIPS: Tvåltillverkning med Silikonform!

Tvåltillverkning för hemmabruk! Både roligt och kreativt och resultatet blir ofta över förväntan! Du följer 3 enkla steg: smält tvålmassan, tillsätt färgen och till sist doften. Dekorera vackert med torkade blommor, örter, eller kryddor. Givetvis ska du slå in dina tvålar i vackra papper eller cellofanpåsar. En unik och personlig gåva att ge bort!

Produkter