Fleur Chalky Paint Spray

Fleur Chalky Look Paint Spray

Detta är en snabbtorkande, vattenbaserad, mycket täckande färg utan lukt! Färgen ger en mjuk, matt finish, chalky look, som efterpoleras med vax eller lack. Med Fleur Chalky look kan du måla på allt: trä, plåt, plast, terrakotta, tyg, betong, järn, glas, papp m.m. Färgen droppar inte, vilket gör den väldigt lättanvänd, även för nybörjare. Du behöver knappast någon primer för färgen fäster på alla torra, rena ytor.

Fleur Chalky Look har ett livfullt utseende. Färgen vibrerar av liv och har en matt djup lyster. Detta åstadkommes genom att de ingående färgpigmenten är väldigt finmalda. Pigmentet är mineral och metaller som blandas och finfördelas till färgpigment. Om du börjat använda Fleur färgerna så vill du knappt sluta. Du märker skillnaden!

Fleur Chalky Look spray paint

Högpigmenterad, täckande sprayfärg i underbara nyanser för möbler och prydnadsföremål. Vattenbaserad, användarvänlig och utan miljöpåverkan. 

Fleur

Detta är en italiensk firma som har specialicerat sig på färger för dekorering och restaurering av möbler, konstverk, bruksföremål mm. De har en 200 årig tradition av färgtillverkning och är kända för sina fina pigmentblandningar. En kvalitetsprodukt med andra ord.

Chalky look

Detta är ett annat begrepp för Shabby chic, dvs ommålade bruksföremål och möbler, som fått en yta av matt pastellfärg och där slitage och färgskiftningar är önskvärda inslag. I Fleur Chalky sortimentet hittar du snabbt din favoritnyans och får ett vackert resultat. Kan efterbehandlas med vax eller med Fleur Chalky Lack klar, matt eller satin. Den får då en smutsavvisande yta.

Produkter