Magneter för hobby och pyssel

Magneter används ofta till scrapbooking, korttillverkning och minialbum där det används som lås.  Man kan även använda magneter i band eller platta för att stänga och hålla ihop scrappade mini album och scrapbooking kort. Vi har mycket tunna magneter som enkelt kan "gömmas" under ett scrapbookingpapper. På motsvarande sida av ditt album göms nästa magnet. Fästes med lämpligt lim. då bildas ett hemmagjort magnetlås. Detta används flitigt i minialbum på tags, flärpar och fickor.

Magnet storpack är mycket populärt. Du kan även köpa storpack i kraftiga eller extra starka magneter.
Barn kan göra roliga kylskåpsmagneter men detta bör endast ske i vuxens sällskap då de kan vara mycket farliga för barnen. Om de sväljs kan de fastna i tarmarna.
Något som blivit extrem populärt de senaste åren är att måla olika ytor med magnetfärg för att sedan fästa bilder eller figurer på dessa. Barnens vägg eller en anpassad yta i köket är perfekta platser för detta ändamål.
På Kristinas scrapbooking, Pyssel och Hobby har vi det mesta du kan tänkas behöva inom allt pyssel kontorsmaterial och hobby. Om du behöver mer information om något så kontakta gärna kundtjänst via e-post eller telefon! Bilderna här nedan är ett urval som representerar en ytterst liten del av vårt stora sortiment. 

Produkter