Promarker pennor

Promarker

Med promarker får du en alkoholbaserad täckning, helt utan ränder och ett felfritt resultat varje gång. Promarkern har två spetsar, en bred chiseltip och fin bulletspets, som ger dig möjlighet att växla mellan skuggning, färgläggning av större ytor och mindre precisionsdetaljer. Promarker är en otroligt populär tuschpenna som används av grafiska formgivare, illustratörer och konstnärer runt om i världen.

Promarker pennor

Färgerna som används i promarkers pennor säkerställer en jämn färgläggning med en unik livfullhet och variation i nyanser, till skillnad från tuschpennor av lägre kvalitet ser färgläggningen med en promarker penna jämn ut och lämnar inga streck. Färgerna i pennorna är något transparent vilket gör det möjligt att måla i lager och uppnå ett varierande djup och opacitet. Målar du flera gånger på samma ställe får du en mörkare ton av samma färg, vilket gör det möjligt att göra skuggor. Promarker pennorna kan användas på en mängd olika ytor såsom papper, trä och glas.

Promarkers set

Vi erbjuder en mängd olika Promarkers set som passar de allra flesta behov. Här finns mindre set med sex pennor och större set med tretton stycken pennor i både neutrala och vibranta färger.

Produkter