Lera - Modelleringsmassa


I denna kategori hittar du massa härlig lera som inte fick plats någon annanstans. En rolig blandning av barnlera, special-lera och modelleringsmassa i både storpack och mindre förpackningar. 

Populära produkter

Super Sculpey

Super Sculpey är en polymerlera som används av professionella skulptörer, dockmakare och animatörer över hela världen. Lättarbetad, mjuk och håller formen bra. Den passar perfekt till docktillverkning på grund av att den är ljust hudfärgad och ytan efterliknar riktig hud när den härdats, vilket ger ett mycket realistiskt resultat. Leran torkar inte förrän den härdas i ugnen vilket gör att du kan fortsätta arbeta med ditt alster tills du är helt nöjd. Härdas i ugn vid 130 grader. På grund av Super Sculpys unika formula kan leran borras, målas, skäras och slipas efter att den är härdad så att du kan lägga till fler detaljer efter hand. För bästa resultat målas leran med vattenbaserade akrylfärger. Överbliven lera kan återanvändas vid lufttätt förvaring. Super Sculpy är det självklara valet när du vill skapa detaljerade figurer och skulpturer. 

Soft Foam - Lera som inte torkar

Soft foam är en lättlera som innehåller små frigolitkulor. Soft foam lera torkar inte och kan därför användas om och om igen. Skapa roliga figurer och monster eller klä trä, kartong, frigolit eller papier mache.

Se hela vårt utbud med leror för barn här!
 

Produkter