• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Postpåsar

Här hittar du praktiska mailingbags i slitstark plast som passar perfekt när du ska skicka eller förvara oömma produkter och textilier såsom kläder, handdukar, sänglakan och andra stöttåliga produkter. Skyddar mot damm och slitage. 

Postpåsar

Våra postpåsar är vita och finns i två olika storlekar - 32x42 cm samt 20x25 cm och kommer i lagom stora förpackningar med tio stycken mailingbags i varje. 

Postorderpåsar 

Det kan vara svårt att tro i denna plastfobins tid men postorderpåsar kan faktiskt vara ett förhållandevis miljövänligt alternativ till andra emballage. De tar liten volym och väger lite jämfört med kartonger och den mängd tejp som krävs för att tejpa ihop en kartong motsvarar ofta hela postorderpåsens plastvikt. Utöver dessa fördelar så är även plasten som används, polyeten, en återvinningsbar plast.

Mailingbags

Postpåse i storpack billigt. Postpåsar finns i mängder av färger vit, rosa, grå och lila mailingbags. Eftersom de är extremt slitstarka är de bra att skicka oömma saker så som kläder, skor och annan textil inuti. Om du skickar med postnord så behövs ofta ett hållbart alternativ och då är dessa perfekta. Snabb och enkel inslagning på bara några sekunder. Inte att förglömma är att de är vattentåliga. För alla som säljer på auktionssajter så som tradera är detta emballage perfekt.

Läs mer
Stäng
Produkter