• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Vattenbaserad Sprayfärg från MTN

Vattenbaserad sprayfärg från MTN Krukor målade med vattenbaserad sprayfärg Stjärnor målade med vattenbaserad sprayfärg  MTN vattenbaserad sprayfärg

Vattenbaserad sprayfärg med matt finish. Dess låga lösningsmedelsinnehåll innebär att dess doft är minimal, vilket minskar dess inverkan i slutna utrymmen och gör MTN Water Based 300 till den perfekta produkten för inredning eller i utrymmen med lite ventilation. Fungerar utmärkt till mixed media, färgning av träföremål, möbler m.m. Du kan spraya inomhus! Dessutom, innan det är helt torrt, kan färgen raderas med vatten eller omarbetas med andra tekniker. Vattenlöslig i cirka 30 minuter, vattenfast efter att färgen torkat. Låt det torka i några minuter mellan varje lager.

Populära produkter

Vattenbaserad sprayfärg från MTN

Den vattenbaserade sprayfärgen från MTN har ergonomiskt utformade sprayburkar tack vare sin storlek, kortare torktid jämfört med konkurrerande vattenbaserade sprayfärger, lågt tryck samt utrustad med ett mångsidigt valv som ger dig full kontroll i ditt skapande. Allt detta kombinerat gör det till en av de bästa vattenbaserade sprayfärgerna på marknaden.

Tips & Trix

Burken skakas väl innan målning i ca 3 min och skaka sedan i intervaller under själva målarprocessen för att försäkra att färgen är ordentligt blandad hela tiden. För bästa resultat rekommenderar vi förbehandling med grundfärg och sandpapper samt efterbehandling med MTN:s vattenbaserade klarlack. Låt färgen härda i minst 24 timmar innan du applicerar klarlacken.

MTN Montana Colors

Montana Colors har sedan starten 1994 engagerat sig inom miljö- och hälsa. De är certifierade med bl.a. ISO-9001 och ISO-14001 för kvalitetsledning och att alla krav uppfylls inom miljö- och klimatarbete. Alla Montana Colors produkter är tillverkade av återvinningsbara material.

Läs mer
Stäng
Produkter