• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Montana Glass Paint

Sprayfärgade glasburkar Montana Glass Paint Sprayfärg till glas Montana Glass Paint

Nya Montana Glass Paint är en nitro-akryl baserad sprayfärg som är speciellt framtagen för målning på glas. Färgen är semitransparent och blir matt och frostad när den torkat, vilket låter ljuset tränga igenom färgen. Om du önskar en mer täckande yta kan du spraya fler lager.

Populära produkter

Sprayfärg till glas från Montana

Montanas sprayfärg till glas är ett fantastiskt sätt att färga, ljusa upp eller skapa innovativa glasbaserade effekter. Utmärkt till att göra skuggor eller frosteffekter på alla glasmaterial så som fönster, flaskor eller vaser. Perfekt till dina DIY projekt och andra kreativa alster samt för praktiska användningsområden så som att frosta fönsterglas för att skapa områden med mer avskildhet genom en mjölkliknande ytbehandling, eller för att helt enkelt variera ljuset insläppet i ett rum för att få mer atmosfär eller värme. Oavsett om du vill få lite mer insynsskyddat, snygga till gamla vaser eller glas är Montanas nya glasfärger precis vad du behöver. 

Spraymåla Glas

Sprayfärg är ett bra sätt att ge gamla föremål nytt liv! Låt inte dina gamla glas, vaser och skålar ligga och samla damm i förrådet bara för att det inte längre är din stil. Spraya i en härlig färg och använd föremålen igen. Det fina med att spraymåla glas är att du bara behöver göra en sida! Välj den sida som inte kommer att hanteras lika mycket, för att skydda färgen från nagg och repor. När du ska spraymåla glas är det viktigt att ytan är helt ren innan du börjar. Vi rekommenderar att du avslutar målningen med Montanas klarlacker för extra bra hållbarhet. 

Montana Glass Paint - Glasfärg

Montanas glasfärg på spray ska skakas ordentligt i 3 minuter innan användning. Färgen blir dammtorr på cirka 3-5 min, helt torr på cirka 1 timme och fullt härdad på 24 timmar. Torktiden kan variera något beroende på temperaturer och tjocklek på de målade lagerna. Glasfärgen kan kombineras med andra syntetiska och akrylfärger efter att färgen torkat. När färgen appliceras på 20-30 cm avstånd hjälper Montana Flat Jet spray munstycke till att skapa en vacker frostad effekt. Målat glasföremål ska diskas förhand. Undvik att spraya på ytor som kommer i direkt kontakt med mat och dryck.

Observera att färgen är permanent och tas bort med hjälp av rakbladskniv!

Läs mer
Stäng
Produkter