Satinband - Sidenband av satin, inte siden

Satinband billigt i storpack

Vackra, glänsande satinband av hög kvalitet. Till scrapbooking, pyssel, smyckestillverkning, hår accessoarer, blomsteruppsättningar, presenter, ja i stort sett allt blir vackert med ett satinband eller två. Mixa storlekar och färger! Här finner du allt från 3 mm breda satinband, till 40 mm. Vissa säljs i hela rullar, och vissa på metervara.

Populära produkter

Satinband är ej gjorda av silke

Sidenband blandas lätt ihop med satinband. Siden tillverkas av silkestråd som kommer från silkesmaskens kokong. Band och tyg av silke är mycket tidskrävande och således en dyr process. Ser du någon som erbjuder sidenband för priser som liknar våra priser kan du vara 100% säker på att det inte är sidenband. Sidenband ser likadant ut som satinband men satinband är konstgjort. Äkta sidenband är det dyraste band man kan köpa. Priset för sidenband är ca 10 gånger så högt som för satinband.

 

Satinband rosetter med gaffel teknik

Rosetter är svårt att göra men det finns en teknik som kallas gaffeltekniken. Titta på den här filmen för att lära dig hur. Lite pilligt till att börja med, men du får exakta rosetter i samma storlek på ett enkelt sätt. Ett roligt knep att lära sig och visa för dina vänner. Ju större gaffel ju större rosett. Efter lite träning kan vissa göra en rosett på bara några sekunder. 

 

Satinband för bröllop och fest

Satinband och sidenband används ofta till bröllop och fester. Man kan dekorera allt med satinband. Ett billigt sätt att få flärd på alla bjudningar.

Produkter