Ljushållare - Ljusstake

Ljushållare av glas och metall. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållarna av glas går även att gjuta ljus direkt i. Antingen med ljusmassa eller ljusgele. Ljushållare av metall passar perfekt till kransar eller hemgjorda ljusstakar.

 

Ljushållare av metall. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållare av metall passar perfekt till kransar eller hemgjorda ljusstakar.


Ljushållare av glas. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållarna av glas går även att gjuta ljus direkt i. Antingen med 
ljusmassa eller ljusgele.

Pysseltips:

Betong ljusstake #1

Betong ljusstake #2

  


Ljushållare av metall. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållare av metall passar perfekt till kransar eller hemgjorda ljusstakar.

Ljushållare av glas. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållarna av glas går även att gjuta ljus direkt i. Antingen med ljusmassa eller ljusgele.

ljushållare ljushållare glas ljushållare betong  
Ljushållare av glas och metall. Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Ljushållarna av glas går även att gjuta ljus direkt inuti. Antingen med ljusmassa eller ljusgele. Ljushållare av metall passar perfekt till kransar eller hemgjorda ljusstakar.

Ljushållare för ljus i många storlekar

Ljushållare för kronljus, stearinljus och julgransljus. Perfekta för alla ändamål. Ljushållare av metall, glas, porslin, trä, gips och terrakotta. Oavsett vad du ska skapa så har vi ljushållaren för det ändamålet. En tom vinflaska med ett oljelampsmunstycke och oljelampsveke är ett enkelt och dekorativt sätt att skapa sig en vacker ljusstake. Värmeljushållare av keramik för bröllop och festen.

 

Produkter