Chameleon Pennor

 

Chameleon Pennor

Chameleon Pennor, en revolutionerade penna inom stämpel- och färgläggningskategorin! En och samma penna ger dig fantastiska nyansövergångar och möjlighet att få fram ljusa och mörka toner, med en och samma penna, Chameleon Pennor! För mer intensiva djup i dina målningar. Skapa skuggor, dimensioner och färgövergångar utan linjer! Alkoholbaserade, påfyllningsbara och permanenta. Finns i 50 färger med oändliga nyans-möjligheter. Finns även en blender penna och en detalj penna.

     

  

Färglägg i Chameleon color cards målarböcker

Chameleon har skapat egna Color Cards, målarkort i storlek 10x15 cm, utformade speciellt för Chameleon-pennan! Linjerna i denna målarbok har en upphöjd kant, (embossad) för att du lättare ska hålla dig innanför linjerna! I detta block får du 8 unika mönster, två designer av varje modell (Totalt 16 bilder). Bilderna är tryckta på högkvalitativ, kraftig slät kartong.

Lori's Art Garden Poster Coloring Book - För tuschpennor

Målarbok för vuxna från Chameleon Pens. Speciellt framtagen för färgläggning med alkoholbaserade pennor, men fungerar lika bra till andra medier och pennor, t.ex. vattenfärg, tusch och färgpennor. Ensidiga kartong-ark, och perforerade sidor för enkel uttagning av en färdig bild. Tack vare spiral-rygg och hårt omslag ligger boken platt medan du målar.

   

Chameleon Pens introducerar nya, fantastiska Chameleon Color Tops! Måla från en färg till en annan färg med den nya mix-toppen! Busigt enkelt och såååå roligt! Komplettera dina Chameleon pennor med dessa spännande Color Tops.

OBS! Du måste ha Chameleon Pennor för att använda dessa Color Tops!

Chameleon refill inks, påfyllning till pennorna. Refillen innehåller 25 ml bläck, vilket räcker till ca 8 påfyllningar. Varje refill kommer med en egen spruta som kan användas om och om igen för påfyllning. Professionellt, alkoholbaserat bläck av hög kvalitet. Permanent på de flesta ytor.

   
En revolutionerade penna inom stämpel- och förläggningskategorin! En och samma penna ger dig fantastiska nyansövergångar och möjlighet att få fram ljusa och mörka toner för mer intensiva djup i dina målningar. Skapa skuggor, dimensioner och färgövergångar utan linjer! Alkoholbaserade, påfyllningsbara och permanenta.

   

Här visas Chameleon Pens olika set. Vi har 10 st mindre set i 5-pack, som är perfekta för nybörjare, som gåva, eller om du bara vill prova pennorna innan du köper något större. Nästa steg är Deluxe Set, med de 20 första färgerna som släpptes på marknaden, samt Blender och Detail Pen. Med dessa 20 färger kommer du långt, men vill du så småningom utöka ditt Chameleon Pen sortiment med fler färger och nyanser, är Chameleon Pen 30-pack Kit With Case ett bra val. Här finns nämligen de 30 nya färgerna, som ger ett riktigt bra komplement till Deluxe Setet. Om du redan vet att du älskar Chameleon Pens, och bara inte kan få nog, så är Chameleon Pens Superset med alla 50 färger ett måste! (Där ingår också Blender och Detail Pen.)

Spetsarna, (nibs) är väldigt lätta att byta. Det finns två spetsar på pennan; en bullet nib, som är fast och rundad likt en tuschpenna, medan den mjuka spetsen brush nib är mer följsam, likt en pensel. Det finns också en spets inne i mix-kammaren, och alla tre spetsar byts lätt med den specialdesignade pincetten.

 

Chameleon släpper nya färgpennor med en mycket smart flip-funktion. Pennan har två spetsar i olika nyanser som blandar sig med varandra. Med ett enkelt handgrepp byter du håll på pennan för att måla i olika nyanser. Setet innehåller 25 pennor, med 50 olika nyanser. Lådan används som en smidig arbetsstation där du förvarar pennorna. Högpigmenterade pennor med intensiva färger och en "smooth" konsistens. Du kommer att älska Chameleon Colour Pencils. Perfekt för skiss, teckning, målarböcker för vuxna, m.m.

Tillverkade i Österrike.

 

Produkter