Posca Pennor - Uni


Posca Pennor

Posca pennor är en japansk färgläggningspenna med täckande tusch och rikliga färger som tål att användas på de flesta torra ytor, som t.ex. textil, keramik, sten, plast, metall, porslin, läder m.m. Kan tvättas bort från blanka ytor, som t.ex. speglar och fönster, men är annars permanent efter torkning. En mångsidig penna för både proffs och amatörer. 

Populära produkter

Så fungerar Poscapennan

Du skakar pennan så att kulan rör upp färgen och tar sen av korken och trycker ner spetsen för att starta färgflödet som regleras av en ventil och en kolv. Använd kladdpapper för att bedöma färgstyrkan. Förvara dina pennor horisontellt eller vertikalt. Kulan skakar om färgen. Viktigt att ha korken fast påsatt. Om speten blir förstörd kan du ta ut den och tvätta den i vatten. På vissa storlekar kan man även byta spets. Pennan är dryg.

Posca är användarvänlig

Posca är vattenbaserad och giftfri d v s utan lösningsmedel. Den är ofarlig för barn, men man bör vara stor nog att kunna sätta på korken. Den fäster på de flesta material t o m på hud t ex vid make up. Företaget tar dock inte ansvar för ev reaktioner. Här får du prova dig fram själv. Färgen tvättas bort med tvål och vatten. 

Posca till all scrapbooking, på ritpapper, canvas, kartong, foto, plastfolie mm 

Posca torkar snabbt på pappersunderlag. Perfekt till alla dina album, kort, LOs, tavlor, illustrationer, manga, graffiti, serier mm. För längre hållbarhet kan du spraya över ytan. Posca blöder inte igenom papperet. Kan användas till de flesta målarböcker med bra papperskvalitet.

Posca på trä, glasfiber, plast, scateboard, spelpjäser, leksaker mm

Du kan lätt pimpa din scateboard med Posca pennan! Sätt din personliga touch på tingen omkring dig! Du kan göra egna spelpjäser, brädspel, gubbar, dockor, dockmöbler mm. Du spraylackar allt för längre hållbarhet.

Posca på sten, glas, porslin, betong, gips, trolldeg, luftlera mm

På alla dessa material fungerar Poscapennan bra. För att härda färgen sätter du in den i ugn på svag värme i en halvtimme. Låt din fantasi flöda och sätt färg på dina prylar. Posca är en klar pysselfavorit!

Posca på textil

Posca fungerar på de flesta fibrer t ex bomull, siden, nylon, rayon mm, även ull, men du får tänka på att det blir visst motstånd när du målar på tyg. Prova dig fram på liknande material innan du börjar. Perfekt att måla personliga inköpskassar för den miljömedvetne eller egna T-shirts med ditt favoritbudskap. Varför inte en personlig bomullsmössa skapad av dagisbarnet? Manga, graffiti, idolbilder.... all illustration  som du vill berika världen med! Du stryker över ytan för att bevara färgen. Obs! den torkar långsammare på mjukt underlag.

 

 

Produkter