• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt
Washi tape dispenser We R Memory Keepers Washi tape dispenser We R Memory Keepers Washi tape dispenser We R Memory Keepers Washi tape dispenser We R Memory Keepers

Washi tape dispenser We R Memory Keepers

Stackable Washi dispenser från We R Memory keepers, ett nytt smart sätt att förvara din dekorationstejp. Med plats för upp till 30 st tejpsorter och möjligheter att utöka platserna genom att bygga på höjden, kommer denna tejpdispenser att förbättra och underlätta både organiseringen på pysselbordet och användningen av tejpen.  Stackable Washi dispenser är inte bara en fantastisk förvaringslösning, utan gör det även betydligt enklare att använda dina washitejper. Med hjälp av metallremsan som enkelt skär av tejpen och den snurrbara plattan kan du enklare och med större precision få loss tejpbitar i önskad storlek.  Washi tape dispenser stackable post säljs separat. Washitape ingår ej. Mått: 21x4,7x21 cm Köp online av Kristinas scrapbooking. Vi erbjuder prisvärda och mycket intressanta hobbyprodukter till allt kreativt pyssel. Spännande och ständigt skiftande utbud med hobby, scrapbooking och pyssel. Hitta just dina egna favoriter bland våra spännande varugrupper. Följ oss i sociala medier och ta del av våra kampanjer och specialerbjudanden. Detta och mycket mer hittar du alltid hos den roliga och personliga pysselbutiken, Kristinas scrapbooking i Skåne. Butiken med det lilla extra för alla pyssliga kreatörer! Vi erbjuder scrapbookingmaterial och pysselmaterial till dig. Köp dina basvaror online hos Kristinas scrapbooking. Här kan du köpa Dekorationstejp inom pyssel och hobby. Handla Washitejp till lågt pris och med snabb leverans.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment längre.


Till butikens startsida »

Sitemap »
Omdömen
5/5 av 2 st röster
Bästa köpet för mig med massa rullar liggande. Passsde alla olika rullar.
2019-12-05
Jättefin förvaring till washitejp men tejpen fastnar inte så som det ser ut på bilden. Metallremsan skär bort tejpen men det blir en fransig kant. Fortfarande ett roligare sätt att förvara tejpen än i en låda. På varje "rulle" får det plats två 15 mm tejpar. Har två stycken ovanpå varandra (med stackable post som jag också köpte härifrån) och det fungerar jättebra.
2019-11-24

Andra Roliga Produkter!

Produkter