Skärmaskiner & Giljotiner för Kontoret

Självslipande proffsskärmaskiner och enklare skärmaskiner för kontoret. Reservblad finns till de flesta maskinerna och även skärskena i de fall det används. Till Fiskars skärmaskiner finns även speciella bigblad för att göra biglinjer då man vill vika ett papper snyggt och rakt. Rullskärmaskiner och giljotiner håller mycket länge. Skärmaskinerna med V-blad har fördelen att ge bättre precision. Används då man skär ut finare motiv så som fotografier eller liknande. Även för att skära ut motiv från papper utan att behöva skära hela pappret i delar.

Alla Dahle skärmaskiner och giljotiner har 2 års garanti. Gäller ej slitdelar.
Vi har alla reservdelar till Dahles skärmaskiner, kontakta vår kundsupport för mer info.

Dahle Skärmaskiner

Dahles skärmaskiner är för dig som har höga krav på kvaliteten. Dahle har varit synonymt med Skärprecision i många år och deras skärmaskiner är tillverkade med många års erfarenhet och tysk expertis i produktutveckling.

Alla skärbord är tillverkade av högkvalitativ metall och står på "nonslip" fötter. Maskinerna är utrustade med formatlinjer i de vanligaste standarderna. Skärbladen är garanterade att hålla då de är tillverkade av härdat stål som ger en exakt och precis skärning.

Rotary trimmers

Rotary trimmers skär långt och rakt med en garanterad exakthet.
Dahle rotary trimmers ger en hög skärprecision: Markbladet och det längre bladet säkerhetsstället precision och fnasfria kanter. Ett slutet plast fodral garanterar maximal säkerhet. Rotary trimmers från Dahle kommer med en automatisk fasthållare för att säkert hålla fast materialet som skärs. Rekommenderas till: Hobbyanvändare, Skolor, Förskolor, Marknadsförings agenturer, grafisk design studior m.m.

Pappers Guillotiner

Giljotiner från Dahle ger en utmärk skärprestande. Enkla att hantera och garanterar skärprecision med väldigt lite anstränging. Skärmaskinerna kommer utrustade med pappersskär blad och/eller multimaterial blad. 

Rekommenderas till: Kontor, myndigheter, verkstäder eller hemmabruk.

Heavy-duty cutters

Heavy-duty skärmaskiner skär större mängder med lätthet. 

Första klassiga skärmaskiner som håller hög kvalitets när som helst det behövs skära större volymer. Med upp till 800 ark per skär är Dahle väletablerade i det kommerciella segmentet. Förstklassiga material och precisionsarbeten garanterar hög tillgänglighet och lång livslängd från våra tyska kvalitetsprodukter.

Proffessionell användning:

- Effektivitet och precision med Dahles skärmaskiner. 
Dahle kvalitet är något du kan känna! Kvalitetsmaterial och precisionshantverk är vad som kännetäcknar deras guillotiner och rotary trimmers.

Hobby och privat användning:

- Kvalitet för fritid och hushållsbruk.
Välj din skärmaskin för hobby och hemmakontoret ur en rad olika varianter. Deras maskiner har en mycket hög säkerhetsstandard, absolut precision och enkel hantering. Testat och prövad kvalitet till bra priser.

Kommerciell användning:

- Med fokus på prestanda och tillgänglighet.
Dahle erbjuder ett brett urval av specialiserade skärmaskiner för kommerciell användning. Hög kvalitet på materialet och designen. Produktutveckling med särskild vikt vid hög presta och högsta tillförlitlighet.

Vi har alla reservdelar till Dahles skärmaskiner, kontakta vår kundsupport för mer info.

Produkter