Påskstämplar och Påskdies

      

Ett roligt sätt att göra vackra påskkort eller gratulationskort är att använda en stämpel till motivet och sen färglägga efter egen smak. Motivet kommer i olika stämpelformer. Bakom motivet kan du ha sprayat eller målat kortet med en grundfärg.

Reprint stämplar

Reprint är ett grossistföretag som specialiserat sig på scrapbookingprodukter. De har ett stort urval stämplar på träkloss. Du köper svensk kvalitet. Företaget är beläget på landsbygden utanför Heberg, Falkenberg.

Tim Holtz stämplar

Välkänt företag inom scrapbooking. Tim Holtz ligger i framkanten vad gäller färger, stämplar, pennor, schabloner och design inom art creation. Han blandar friskt manliga vardagliga attribut med drömska kvinnliga färger och former. Upptäck Tim Holtz och du upptäcker en androgyn värld av glädje och skapande!

Clearstamp från Viva 

Motivet i silikon har en klibbig yta som du fäster på ett acrylblock för att kunna hålla i det och gnugga det mot stämpeldynan.  Du kan använda det om och om igen och förvarar det på transportplasten. Stämpeldynor finns i många olika färger och sen fyller du ut motivet med din favoritpenna t ex Chameleon, Colortime färgpennor eller akvarellpenna. 

Cling Rubber Stamp från North Coast Creations

Motivet är i gummi och fäster sv sig själv på ditt acrylblock. 

EZ-monterad rubber stamp från Gourmet Rubber Stamps

EZ står för "easy" = lätt! Dvs stämpeln fäster av sig själv på acrylblocket. Du kan själv montera dina stämplar på EZ-foam om du köper egna gummistämplar utan häftark.

Stämplar på träkloss Reprint

Gummistämplar monterade på en rejäl träkloss som är lätta att handskas med även för barnen. De håller länge och påsken och födelsedagarna återkommer ju varje år! 

Versa Color stämpeldynor

Här har vi valt påskfärger på våra stämpeldynor men många andra färger hittar du i vår stämpelfärgkategori.

Produkter