Påskkyckling - Påskhare Pyssel

   

Påsk för pysselälskare!

Här hittar du roliga saker för ditt påskpyssel. Spretiga höns, hoppande harar och gulliga kycklingar har alla sin plats i våra hjärtan till påsk! Tag dig tid att sitta ner med dina barn, barnbarn eller vänner för en stunds gemenskap och vila från mobilfokuseringen. Det behöver inte vara så märkligt utan köp hem lite pysselmaterial och låt var och en göra sitt på sitt eget sätt utan att jämföra för mycket. Den kreativa människan vilar från dagens krav och själen kommer till ro, samtidigt som man faktiskt kan prata med varandra en stund. Inbjud även männen till pysselstund. Då kanske de upptäcker nya talanger hos sig själva och barnen kommer att se dem i en ny roll!

Kycklingar till blomstergrupper, bordsdekorationer och barnkalas

Dessa fjuniga friends av piprensare lyser upp och sätter rätt påskkänsla i alla planteringar eller på ditt bord.

Trädekorationer till påskkorten och trähängen att måla

För dig som snabbt vill göra festliga hälsningar finns höns och harar med fästkudde på baksidan. För dig som älskar utsmyckning finns en hel låda med 200 träfigurer att måla och dekorera. Perfekt till klassen eller pysselgruppen. Med färgpennor, sprayfärg, glitter, pärlor, papper, band mm gör ni fina hängen till påskriset.

Näbbar och fötter, flygande fåglar väntar på dig

Flirtkulor, ClayFoam, filtade kycklingar, tovade tuppar, stickade starar allt blir levande med ben, näbb och roliga ögon.

Hoppande ägg kit, Funny Friends kit, påskpyssel set till barnkalas

Färdiga kits med allt du behöver för att lyckat pysselkalas.

Thinlit dies för vackra kort av scrapparen

Med din Cuttlebug, Big Shot eller Grand Calibur stansar du ut dessa vackra motiv i det material du önskar.

Glitter stickers, brads harar

Produkter