Montana Glass Paint - Glasfärg

   

Nya Montana Glass Paint är en nitro-akryl baserad sprayfärg speciellt framtagen för glasmålning. Färgen är semitransparent och blir matt och frostad när den torkat vilket låter ljuset tränga igenom färgen. För mer täckande yta spraya fler lager.

Observera att färgen är permanent och tas bort med hjälp av rakbladskniv!

Skakas ordentligt i 3 minuter före användning. Dammtorr på cirka 3-5 min, helt torr på cirka 1 timme och fullt härdad på 24 timmar. Torktiden kan variera något beroende på temperaturer och tjocklek på de målade lagerna. Kan kombineras med andra syntetiska och akrylfärger efter att färgen torkat.

När färgen appliceras på 20-30 cms avstånd hjälper Montana Flat Jet spray munstycke till att skapa en vacker frostad effekt. 

För extra hållbarhet avsluta med någon av Montanas klarlacker

Diskas förhand och undvik att spraya på ytor som kommer i direkt kontakt med mat och dryck.

Montanas glasfärg är ett fantastiskt sätt att färga, ljusa upp eller skapa innovativa glasbaserade effekter. Utmärkt till att göra skuggor eller frosteffekter på alla glasmaterial så som fönster, flaskor eller vaser. Perfekt till dina DIY projekt och andra kreativa alster samt för praktiska tillämpningar som att frosta fönsterglas för att skapa områden med mer avskildhet genom ett mjölkglasliknande ytbehandling, eller för att helt enkelt variera ljuset in i ett rum för att få mer atmosfär eller värme. Oavsett om du vill få lite mer insynsskyddat, snygga till gamla vaser eller glas är Montanas nya glasfärger precis vad du behöver. 

Produkter