Green Screen Färg

Söker du en vacker, unik eller häftig bakgrund till film eller foto? Med Green Screen färg från är allt möjligt. Passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen eller i studion. Använd ett redigeringsprogram och lägg enkelt till önskad bakgrund.

Hur fungerar det?

Genom att filma en karaktär eller ett objekt framför en grön yta kan du senare enkelt ändra bakgrunden genom Chomakey-tekniken. Se till att personen eller objektet inte är grönt eller bär gröna kläder och ställ in ljuset. Vi rekommenderar belysning bakifrån. Det bör inte finnas några skuggor på bakgrunden, därför hjälper det ofta om objektet är minst 3 meter från skärmen. Tänk på att fladdrande hårstrån ofta skapar problem eftersom att de är för tunna för att uppfattas av datorn vilket kan göra att håret försvinner.
 

För hemmabruk

Vi använder alltmer vår egen videoinspelning. Till Vlog, fotografi, för att skapa egna musikvideor eller till och med hela filmer. Du kan använda den naturliga miljön för det, men du kan också ta det ett steg längre. Vad sägs om att blogga från Times Square i New York utan att behöva resa dit? Green Screen Färg gör det möjligt.

För arbetsplatsen

Video används också alltmer som ett kommunikationsverktyg för företag. En instruktionsvideo eller presentation kan enkelt och snabbt göras mycket mer attraktiv genom att placera presentatören i en lämplig miljö.

Produkter