Grimas ansiktsfärg

Grimas ansiktsfärg

Grimas ansiktsfärg är lika lätt att använda som en vattenfärg. Du applicerar den med en svamp eller pensel. Huden får inte vara för fet då täcker den inte helt. Då kan man använda Grimas underlagskräm, som gör att färgen flyter ut bättre och också blir lättare att få bort. Men för de flesta hudtyper fungerar Grimas fint och den går också att använda till hår. Då applicerar du den med en tandborste för bästa resultat. 

Du kan välja enstaka färger i 15 ml förpackning eller färdiga set med allt du behöver för att skapa en hjälte , prinsessa eller bloddrypande halloweenhäxa

 

Kroppsmålning med Grimas

Sedan urminnes tider har människan velat försköna och förändra sin kropp. Under lång tid kanske mest för att blidka gudarna eller komma i kontakt med andevärlden. Schamaner och naturfolk är specialister på detta genom  kroppsmålning. På senare tid märker vi att även den moderna människan vill ge ett extra budskap genom sin kropp, främst genom intresset för tatueringar men också för tillfällig kroppsmålning vid karnevaler, matcher, konserter, högtider och naturligtvis vid teaterföreställningar och barnbegivenheter.

Vem vill inte bli fjäril eller fantom eller en tassande tiger? 

Produkter