• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Montana Spraylim

Montana Permanent Adhesive är ett syrafritt spraylim med en syntetisk bas. Permanent lim som fungerar med
nästan alla material såsom skum, textilier, jute, filt, plast, papper, folie, trä med mera. Finns tillgänglig i en praktiskt sprayburk på 150 ml. 

Populära produkter

Tips & Trix

Montanas spraylim fungerar perfekt till textiler eftersom det inte blöder igenom, men det är ej lämpligt för användning tillsammans med konstläder och andra material som innehåller mjukgörare. Passar även mycket bra för pappershantverk eftersom limmet är syrafritt. Mycket effektivt lim som blir permanent redan efter första lagret. Torktiden är cirka 24 h men kan skilja något beroende på temperatur, luftfuktighet och tjockleken på lim-lagret. Tål temperaturer mellan –10°C till +50°C.

Vi rekommenderar alltid att du testar innan användning. 

Hur använder jag Montana Permanent adhesive?

Montana Permanent Adhesive kan appliceras på en eller båda ytorna som skall limmas. Precis som med sprayfärger rekommenderar vi att du spraylimmar på en ren och torr yta. För bästa möjliga resultat bör du inte använda eller förvara limmet i temperaturer under 10°C. När du sprayar bör du hålla burken cirka 20-30 cm ifrån ytan som limmas. Låt limmet avdunsta i cirka 2-3 minuter och pressa sedan ihop ytorna kraftigt. 
Mycket porösa, ojämna och åtsugande ytor kan med fördelar grundmålas med ett lager lim som du låter torka i ungefär 5 minuter innan du börjar limma. 

Läs mer
Stäng
Produkter