Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker - Champange Cricut Maker - Champange Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne Cricut Maker Stansmaskin - Champagne

Cricut Maker Stansmaskin - Champagne

UTGÅTT - Se uppgradering Cricut Maker 3.


Cricut Maker, den ultimata smarta skärmaskinen. Cricut Maker dig friheten att göra praktiskt taget alla DIY-projekt du kan föreställa dig, från 3D-konst till heminredning, smycken, vinyl, pappersprojekt och så mycket mer. Den har verktygen för att skära hundratals olika sorters material snabbt och exakt, från det mest känsliga tyget och papperet till kartong och läder.

Du arbetar i programmet "Cricut Design Space". Det finns olikatyper av verktyg (köpes separat) som kan användas i maskinen för olika typer av material. Använd roterande blad för att klippa tyg för ett syprojekt. Byt till rotary knivbladet (säljs separat) och skär tjockare och tätare material för extra dimension och djup. Cricut Maker har unik skärsidighet, ett enormt bibliotek med designidéer, sömnadsmönster som är tillgängliga direkt och lättanvända appar och ger skärpprestanda på professionell nivå som vem som helst kan använda.

Innehåll:

 • Cricut Maker
 • Rotary Blade + Hölje
 • Premium Fine-Point Blade + Hölje
 • Fin punktpenna, svart
 • FabricGrip-matta, 12"x12" (30,5 cm x 30,5 cm)
 • LightGrip-matta, 12"x12" (30,5 cm x 30,5 cm)
 • USB-kabel
 • Strömadapter med EU-kontakt
 • Gratis provmedlemskap till Cricut Access ™ (för nya prenumeranter)
 • 50 gratis färdiga projekt, inklusive 25 sömnadsmönster
 • Instruktioner samt material till test projekt.


Vi rekommenderar att köpa till verktygs-kitet för Cricut Maker: Basic Tool Kit. Där ingår 5 användbara verktyg för vinyl, papper, folie, textil och värmefolie / heat transfer.


Liksom våra andra stansmaskiner, är denna produkt inte guldkundsgrundande! Läs mer i Kristinas Scrapbookings guldkundsregler.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment längre.


Till butikens startsida »

Sitemap »
Medelbetyg 5/5 baserat på 12 st röster.
2021-05-23 av
Wow😍😍
2021-04-27 av
2021-04-21 av
Älskar min nya maskin, kan äntligen göra massa pyssel. Lätt att använda och förstå sig på den.
2021-03-02 av
Bra maskin
2020-12-23 av
Riktigt bra maskin, men som nybörjare är det svårt att komma in i hur man använder den. Designverktyget är inte heller jättebra på att optimera användningen av material.
2020-11-02 av
Det är så mycket man kan göra med den här underbara cruicut!!
2020-10-30 av
Bra verktyg. Tyvärr lite för högljud när den arbetar.
2020-08-13 av
Mycket väl förpackade. Allt fungerar perfekt. Jag är mycket nöjd med köpet.
2020-07-18 av
2020-05-23 av
En rolig maskin sim skär ut det jag konstruerar själv. Visserligen med en lite "annorlunda" mjukvara för en som arbetar mest med mekanik... Använder den även för hustruns quilt-tyger där den fungerar perfekt.
2020-04-08 av
2020-03-17 av
Se fler recensioner...

Andra roliga produkter!

Produkter